Момичето, което избра да живее в Украйна. Карина Карагаева, основател на Vodar by Mindset Design

Мечка Страх Мен Не подкаст
Мечка страх, мен не
Момичето, което избра да живее в Украйна. Карина Карагаева, основател на Vodar by Mindset Design
Loading
/

Карина е технологичен предприемач. Компанията й, Mindset design, разработва мобилни приложения, които помагат на атлети в юношеска възраст да развиват менталните си умения и издръжливост – всичко, което е свързано с психологическия аспект на играта.  

Преди около година, когато пълнокръвната войната в Украйна вече е факт, посещава Киев, припознава го като място, където се чувства като у дома и се премества да живее там. Казва, че в Киев се чувства свободна и спокойна, колкото и парадоксално да звучи. Казва, че една от големите битки в тази война е за умовете на хората и техния страх, но това не е слабото място на украинците. Разказва как тече животът в град, който бива бомбардиран. Говорим си за перспективата, за силата на духа, за цената на избора и толкова много други неща.

Този разговор ме остави без думи много пъти. Може да предизвика силни и противоречиви чувства и реакции. Благодаря на Карина, че сподели мислите си с нас.

Vodar by Mindset Design

Mindset design

***

🐻 И една молба от мен, Ина. Ако подкаста ви харесва, последвайте ни там, където ни слушате. Това  е много важно за нас, защото ни помага да се развиваме. Благодаря!
Spotify: https://spoti.fi/37HZEun
Apple: https://apple.co/3ty633X
Google: https://bit.ly/3JQ03JH

***


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Къде да ни слушате?