На крачка от дръзка промяна в кариерата

Мечка Страх Мен Не подкаст
Мечка страх, мен не
На крачка от дръзка промяна в кариерата
Loading
/

Промяната в работния живот изглежда по различен начин за всички нас. Може да искаме да сменим компанията, шефа ни, професията ни. Може да искаме да започнем наш бизнес или пък да поработим в компания, след години фриланс практика. Може да искаме да започнем да учим за това, за което винаги сме мечтали. Общото между всички тези желания е, че обикновено ни е страх. Пустия страх, който пази портите на всичко, за което мечтаем. Едно от нещата, които знам за страха е, че колкото повече научаваме за него, толкова повече отнемаме от силата му. 

Разбрахме, че хората рядко успяват да създадат време и пространство, в което да работят съсредоточено и фокусирано върху работната промяната, която желаят – обмисляйки какво ги спира, кой са най-големите рискове, как да ги минимизират, какви са пропуснатите ползи от протакването и т.н. Спешните задачи имат суперсилата да изместват работата по нуждите и желанията ни. Докато им я отнемем.

Затова решихме да създадем този фестивал, който комбинира истории и инструменти за различните компоненти на промяната с време за работа върху личния ви казус с помощта на модератор.

В този епизод споделям някой от най-ценните уроци, които съм научила в работен контекст (макар че той неминуемо се слива и с другите аспекти на живота). Както и малко повече за фестивала, за причините поради които решихме да го създадем и кой стои зад него.

Благодарим на Телерик Академия за подкрепата. Обърнахме се към тях, защото те помагат на стотици хора да поемат по съвършено нов кариерен път или да станат по-добри, в това, което обичат да правят.

Ако сте в такъв период в живота си ще се радваме да ви видим на 25 Ноември в SOHO – Sofia Holistic Company на ул. Искър 4. Линк към фестивала: https://festival.mechka-strah.com/

***

🐻 И една молба от мен, Ина. Ако подкаста ви харесва, последвайте ни там, където ни слушате. Това  е много важно за нас, защото ни помага да се развиваме. Благодаря!
Spotify: https://spoti.fi/37HZEun
Apple: https://apple.co/3ty633X
Google: https://bit.ly/3JQ03JH

***


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Къде да ни слушате?