За родителските страхове. С Тереза Тончева

Мечка Страх Мен Не подкаст
Мечка страх, мен не
За родителските страхове. С Тереза Тончева
Loading
/

В този епизод на гости е майка ми. Но не защото ми е роднина, а защото е бездънен кладенец от знания за детско възпитание, родителство и детска психология. За 40 г. опит в ясла и детска градина е обучавала и наблюдавала над 700 деца в продължение на години и сигурно над 1000 родители, като броим майките, татковците и бабите. Най-забележителното й качество е, че не спира да учи и да се развива. В последните месеци се потопи в най-новите открития от областта на детската психология и възроди страстта си по блога си за възпитание и родителство.

Говорим си за най-големите родителски страхове, за това как да слушаме децата  активно, за да ни чуват и те, как да ги хвалим и какво да направим, когато детето изпадне в истерия и започне да се тръшка. Някой от съветите й са еднакво приложими както за деца, така и за нашите партньори, семейство и приятели.

Линк към блога на Тереза

***

🐻 И една молба от мен, Ина. Ако подкаста ви харесва, последвайте ни там, където ни слушате. Това  е много важно за нас, защото ни помага да се развиваме. Благодаря!
Spotify: https://spoti.fi/37HZEun
Apple: https://apple.co/3ty633X
Google: https://bit.ly/3JQ03JH

***


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Къде да ни слушате?