За смелостта да смениш професията си, след като си изградила кариера в друга област. С Ина Добрилова и Александра Алексиева.

Мечка Страх Мен Не подкаст
Мечка страх, мен не
За смелостта да смениш професията си, след като си изградила кариера в друга област. С Ина Добрилова и Александра Алексиева.
Loading
/

Гостите ми в този епизод решават да сменят професиите си, да напуснат високите си позиции и да тръгнат от нулата по съвсем различен път – този, за който са мечтали от малки. Едната иска да стане програмист, а другата да се отдаде на алтернативната медицина. Този епизод не e само за резкия завой в професията. Това е епизод за смелостта да направиш своя избор. Да видим пред какви страхове са се изправили Ина и Александра по пътя си и как са се справили с тях.

Александра Алексиева напуска кариерата си в рекламната индустрия, за да се занимава с това, за което е мечтала от малка – алтернативна медицина.

В момента е дипломиран рехабилитатор, преподава в Медицинския колеж “Йорданка Филаретова” и е собственик на Център по тибетска медицинa и масажи Monchara.

Вижте и това интервю с Александра.

Ина Добрилова напуска работата си като Mаркетинг директор и се записва да учи програмиране. В момента е Junior Front-End Engineer @VMware, в екипа на Carbon Black.

Интервюто с Ина започва в 21:27.

***

Последвайте ме в Instagram или страницата на подкаста във Facebook.
Много ще се радвам да ми пишете с вашите мисли по темата.

🐻Абонирайте се, за да не пропускате епизод
Spotify: https://spoti.fi/37HZEun
Apple: https://apple.co/3ty633X
Google: https://bit.ly/3JQ03JH


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Къде да ни слушате?